La resposta de la xef Begoña Rodrigo a un client que confon un vi català amb un de valencià

La propietària del restaurant La Salita, a València, explica a un client catalanòfob que el vi que critica és un producte de Moixent
/ València
27 desembre 2018 16:59h
La xef Begoña Rodrigo és propietària del restaurant La Salita, a València.

El boicot als productes catalans, tot i que amb escàs impacte, és una pràctica que fa anys que ha trobat adeptes en una part de la població. La coneguda restauradora valenciana Begoña Rodrigo, propietària del reeixit restaurant La Salita, a la ciutat de València, ha sigut l'última víctima coneguda d'aquest boicot. El client, que va decidir "esborrar" el restaurant del seu llistat de llocs per a menjar, ha rebut la contestació de la cuinera.

Segons ha publicat Begoña Rodrigo al seu perfil de Twitter, un suposat client va respondre a una història penjada a l'Instagram de la cuinera anunciant-li que esborrava el seu restaurant del llistat de llocs per a anar a menjar perquè utilitza "productes catalans". Així va reaccionar aquest suposat client en veure una foto penjada per la restauradora en què es veien unes ampolles de vi de Celler del Roure acompanyat del següent missatge: "Gràcies #cellerderoure. Un súper descobriment. Bon Nadal!"

Davant el comentari del suposat client, Begoña Rodrigo li contesta explicant-li que no té "cap problema a treballar amb producte català". I, seguidament, assenyala al client la seua errada: "Celler del Roure està a Moixent (València) per a la teua informació. Bones festes".

Begoña Rodrigo és una reconeguda restauradora valenciana. A més dels reconeixements culinaris, la restauradora va guanyar en 2017 amb el llibre El sabor de la elegancia el premi a la millor obra del món en els Gourmand Awards, els considerats Oscar de la gastronomia. L'obra de la cuinera valenciana, publicada per Montagud Editores, es converteix així en el millor llibre de l'any en la categoria femenina.

next