Jordi Sebastià presenta a Madrid la candidatura Primavera Europea

La coalició portarà la veu del País Valencià a Europa, ‘una veu fins ara marginada o inexistent’
8 abril 2014 01:00h
RedactaVeu / Madrid
 

Jordi Sebastià s'ha presentat al públic com a alcalde de Burjassot, "el poble conegut per tindre la radiotelevisió pública valenciana tancada, eixa RTVV que tornarà i que recuperarem nosaltres". Dit això, el cap de llista ha fet una repassada d'allò que pensa fer la coalició a Europa: treballar per les persones, per la dignitat dels habitants dels països membres de la Unió i donar-los la paraula i la participació. El representant de Compromís també ha recordat que la coalició portarà la veu del País Valencià a Europa, “una veu fins ara marginada o inexistent”.
 
Els joves, el treball, el medi ambient, els drets socials, la renda mínima garantida, dotar el Parlament Europeu de més poder i més participació de la ciutadania, han estat alguns dels temes comentats en la roda de premsa. Sebastià ha coincidit amb els altres candidats en la necessitat de canviar Europa, "de reiniciar-la des de la democràcia, des dels drets socials, des del respecte als pobles i des de l'ecologia".
 
Sebastià ha animat a militants i simpatitzants de totes les forces a treballar en la campanya perquè allà on siga la coalició "serà la primavera, eixa primavera que tant necessiten les persones que creuen que una altra Europa és possible i també necessària".
 
El candidat de Compromís també ha repassat iniciatives de la coalició, com #rescatempersones o l'auditoria del deute públic, mesures aplicables també fora del País Valencià "i necessàries per a donar prioritat a la ciutadania, no a la Troica o als bancs que semblen ser els únics perjudicats perquè són els únics als quals rescaten".

next