Diari La Veu del País Valencià
La policia localitza nou persones que han arribat en pastera a l’illa de Tabarca

La Guàrdia Civil ha localitzat nou persones que han arribat aquest dissabte a l’illa de Tabarca a bord d’una pastera. Tots els rescatats són homes i, segons fonts de Creu Roja, “en principi” es troben en bon estat de salut.

Aquestes persones han sigut traslladades des de l’illa fins al port de la localitat veïna de Santa Pola per a ser atesos. La policia i l’ONG han estat buscant-los durant tot el matí i en principi estimaven que a la pastera hi havia entre 10 i 12 persones.

Segons Creu Roja, es tracta de set persones de nacionalitat algeriana i dos marroquines que es troben en un relatiu bon estat de salut, un d’ells assegura ser menor d’edat.

Sobre les 9.20 hores un pesquer ha albirat l’embarcació amb una dotzena d’indocumentats i les forces de seguretat van activar un dispositiu de cerca que, fins al moment, s’ha saldat amb els nou interceptats. Van ser dirigits al port de Santa Pola, on la Creu Roja ha prestat l’assistència sanitària bàsica i ha donat els kit d’higiene abans que siguen posats a la disposició de la Policia Nacional.

Comparteix

Icona de pantalla completa