L'oferta turística valenciana estarà present en 44 fires en 2019

Colomer assenyala que l'objectiu és aconseguir un turisme desestacionalitzat i més rendible
/ València
29 desembre 2018 01:00h
Connecta València permetrà obtenir dades anonimitzades sobre patrons de moviment, informació turística, perfil de visitants, o impacte ambiental.

El País Valencià estarà present en 44 fires i certamens turístics aquest 2019. Segons ha explicat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, en un comunicat, 20 dels esdeveniments en els quals participarà seran d'àmbit estatal i, la resta, internacionals.

En aquesta línia, Francesc Colomer ha destacat que per a l'any vinent s'ha advocat "per fires especialitzades, com les de MICE o les de connectivitat aèria". Així, ha incidit que "l'objectiu és aconseguir la desestacionalització i incrementar la rendibilitat de l'activitat turística i per a això cal treballar per a impulsar productes que contribuïsquen a aconseguir els nostres objectius". 

En concret, Turisme Comunitat Valenciana participarà en les fires especialitzades en turisme MICE, en IMEX Frankfurt i en la IBTM World de Barcelona, i en els fòrums de producte MICE MCE South Europe, que se celebrarà en octubre, i M&I Spring, que se celebrarà a Benidorm a l'abril.

Colomer ha recordat que el turisme MICE "contribueix a l'increment de la despesa mitjana per turista, ja que la despesa realitzada per aquest tipus de turista és superior i, a més, obri les portes de la Comunitat a l'arribada de potencials futurs turistes". En aquesta línia, ha explicat que el turista que ens visita amb motiu d'un congrés, negoci o per un viatge d'incentiu "és un potencial turista vacacional perquè pot tornar en una altra ocasió de vacances a la Comunitat Valenciana".

A més, el calendari de fires i certamens promocionals de Turisme Comunitat Valenciana previst per al pròxim exercici 2019 recull 24 accions internacionals.

En aquest sentit, Francesc Colomer ha ressaltat que "és important consolidar mercats convencionals però també obrir nous mercats emergents, per això, per a l'any vinent hem previst reforçar la nostra presència en els mercats consolidats, a més de participar en certàmens de mercats amb una bona projecció".

Així, en el calendari de 2019 destaca que, com a novetat, Turisme Comunitat Valenciana participarà per primera vegada en la 'Firen Messe', que se celebra a Viena al gener. A més, l'any vinent la Generalitat participarà en la ITB la Xina de Xangai i en les Jornades Directes de Turisme de la Xina, que organitza Turespaña, i que se celebraran en Kanto, Xangai i Pequín a l'abril.

Colomer ha posat l'accent que "Turisme promocionarà la Comunitat Valenciana en mercats consolidats com el Regne Unit, França o Alemanya per a reforçar la nostra presència en eixos mercats prioritaris" i ha afegit que a més s'ha previst la participació en certamens i fires turístiques de mercats amb bona projecció per a la Comunitat com Holanda, Noruega, Finlàndia, Suècia, Bèlgica, Itàlia, o Rússia, a més d'impulsar la nostra presència a la Xina, un mercat amb gran potencial per al territori.

next