Diari La Veu del País Valencià
La casa de l’alcalde de Compromís de l’Alcúdia de Crespins, atacada amb pintura

La casa de l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins (la Costera), Pepe Garrigós, ha aparegut amb pintades i amb el timbre trencat. Segons ha denunciat Compromís, no és la primera vegada que “intolerants” i “enemics de la democràcia” fan malbé propietats de membres de la coalició.

“Condemnem l’atac patit per la casa de Pepe Garrigós i mostrem tota la nostra solidaritat al nostre company i alcalde de l’Alcúdia de Crespins”, ha escrit la formació en un post de Facebook. “Sols tenim un missatge per a aquests totalitaris antidemocràtics: si els vostres únics arguments són la por i l’agressió, no teniu res. No ens feu por i no deixarem que tanqueu el nostre poble a la presó de la vostra intolerància”, assegura el grup en un comunicat.

La formació assegura que aquest “atac” és un més d’una llista que inclou actes vandàlics, assetjament a les xarxes socials i la difusió pública de notícies falses sobre membres del col·lectiu local i del grup municipal. “Al nostre poble, com a molts altres, hi ha gent que sembla tenir por dels resultats de les eleccions i a la que tot li val per tal de mantenir el seu estat de poder i privilegis. Persones a les quals no els agrada que al nostre poble hi haja un partit d’esquerres, que els nostres regidors tinguen sempre les seues portes obertes per a escoltar qualsevol persona o que intentem governar per totes les persones sense tenir en compte les creences o ideologia de cadascú. Gent que no vol un poble obert i inclusiu en què el benestar de les persones siga el més important”, lamenten en un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa