Una aplicació per a mòbils permet accedir "a l'instant" a tota l'oferta cultural valenciana

L'app Agenda Cultural Valenciana comença amb les activitats programades per la Generalitat i anirà incorporant les de la resta d'administracions públiques així com dels espais privats
/ València
18 gener 2019 01:00h
En l\'actualitat només hi ha sis jocs disponibles per a la tecnologia desenvolupada per PlayStation; Melbits World serà el seté.

Una aplicació per a telèfons mòbils i altres dispositius posa a l'abast de tothom l'oferta cultural de tot el territori valencià programada per la Generalitat i, de forma progressiva, anirà incorporant també les activitats de la resta d'administracions públiques, així com d'espais de titularitat privada.

L'app Agenda Cultural Valenciana s'ha activat aquest divendres, 18 de gener, i ja es pot descarregar a l'App Store i a Google Play. L'aplicació té com a objectiu "que el conjunt de la ciutadania puga accedir a través de forma directa a la informació dels espectacles, concerts, exposicions, fires, festivals o produccions de forma geolocalitzada", han apuntat des de la Conselleria de Cultura.

A més de comprar entrades i consultar horaris i programacions, la funció 'Ací i ara' de l'aplicació permetrà conéixer "a l'instant" què està programat en el punt on es troba l'usuari perquè "no se li escape res". "És la nostra dita 'pensat i fet' convertida en app", resumeixen els impulsors de la iniciativa. Per a "els més previsors", s'ha inclòs una altra funció denominada 'Quan' per mitjà de la qual es pot consultar l'actualitat cultural en un calendari mensual.

L'aplicació possibilita un accés "ràpid i simple a la informació sense necessitat d'autenticació". "Una Agenda Cultural que serà versàtil quant a la seua aplicació pràctica, ja que millorarà la connectivitat de la ciutadania amb els esdeveniments culturals del seu entorn", conclouen.

next