L'especial Campanades À Punt amb Carolina Ferre i Eugeni Alemany aconsegueix un 6,4% d'audiència

La primera retransmissió de la nit de Cap d'Any de la cadena pública enganxa una mitjana de 98.000 espectadors
/ València
2 gener 2019 01:00h

La primera retransmissió de les campanades per la televisió d'À Punt va aconseguir enganxar 98.000 espectadors, que van acomiadar l'any 2018 menjant-se el raïm o els gallons de taronja junt amb Carolina Ferre i Eugeni Alemany des de la plaça de l'Ajuntament de València.

El primer any en què la cadena pública valenciana ha donat les campanades –ja que la televisió va començar les emissions el passat 10 de juny– ha aconseguit una gran dada d'audiència, segons afirma l'agència Dos30TV. "L'especial Campanades À Punt signa un excel·lent 6,4% de quota de pantalla", afirma l'empresa de medició d'audiències. Així, l'especial de les campanades amb Ferre i Alemany va ser l'espai més vist durant el 31 de desembre i va pujar l'audiència mitjana del canal, que durant el dia es movia en un 2,8% de quota de pantalla. La retransmissió va aportar el 21,9% del total de l'audiència de dilluns, segons remarca Barlovento Comunicación.

Amb la façana de l'Ajuntament de València de fons, un total de 98.000 espectadors van seguir el ritual a través de la televisió d'À Punt, que va registrar un 56,5% de fidelitat de públic. El debut de la cadena en aquesta mena de retransmissions va aconseguir "superar moltes cadenes" de la Forta, és a dir, moltes de les televisions autonòmiques.

El 6,4% d'audiència marcat per À Punt resta per damunt del registrat per La 7 Televisió de Múrcia, que, durant el mateix espai de temps del 31 de desembre, va aconseguir un 5,4% d'audiència –amb 30.000 espectadors–, segons informa aquest dimecres Dos30TV. Per la seua banda, TV3 va obtindre un 39% de quota de pantalla, és a dir, 1.105.000 d'espectadors i una fidelitat del públic del 98,7%, segons la mateixa agència de medició d'audiències.

next