Els presumptes violadors de la jove de Borriana passen a disposició judicial

La Guàrdia Civil va detindre els homes aquest dimarts després de dur a terme una investigació en què va identificar i localitzar els suposats agressors
/ Castelló de la Plana
4 gener 2019 01:00h
Els detinguts passen a disposició judicial i el tribunal ha decretat el secret de les actuacions.

Els dos homes detinguts com a presumptes autors de la violació a una menor de 17 anys la passada nit de Cap d'Any a Borriana (la Plana Baixa) ja han sigut posats a disposició del Jutjat de Guàrdia de Vila-real, segons fonts de la Guàrdia Civil.

Els homes van ser detinguts aquest dimarts, 1 de gener, després de la investigació iniciada pels agents en conéixer, a través de l'Hospital de la Plana de Vila-real, l'assistència a una xica de 17 anys que presumptament havia sigut víctima d'una agressió sexual quan tornava al seu domicili en la matinada de l'1 de gener.

Els guàrdies civils de l'Equip Territorial de Policia Judicial de Borriana es van desplaçar al centre hospitalari i, després d'entrevistar-se amb la víctima, van establir el protocol corresponent davant aquest tipus de delictes. Arran de la seua investigació, van aconseguir procedir a la identificació, localització i detenció dels suposats autors d'un delicte d'agressió sexual.

Aquest dijous, 3 de gener, vora 2.500 veïns de Borriana es van aplegar a la Plaça Major d'aquest municipi de la Plana Baixa en una manifestació contra la violència masclista i en solidaritat amb la jove.

next