Diari La Veu del País Valencià
Marina Albiol: “El PP està a favor de les prospeccions petrolíferes”

RedactaVeu / València.

La diputada d’EUPV, Marina Albiol, assegura que el PP va demostrar al Congrés dels Diputats, amb qui està en el projecte de prospeccions de Cairn Energy al Golf de València, “el PP ha deixat ben palès que es troba al costat de l’empresa petroliera al votar en contra d’una iniciativa parlamentària de l’Esquerra Plural que demanava la paralització d’aquest projecte”.

Albiol denuncia que el cinisme del Partit Popular ha aplegat a límits insospitats, “mentre al País Valencià, el PP es mostra contrari a les prospeccions i participà en la manifestació de Castelló, la mateixa formació política vota en comissió en contra de la proposta de l’Esquerra Plural per aturar les mateixes prospeccions. Estem davant d’un acte d’hipocresia política molt clar”.

“Ja estem farts de doble joc, de declaracions equivoques, de pancartes, quan les coses van de veritat, toca votar i prendre decisions reals, el PP ho té clar, sempre es col·loquen al costat de les grans empreses i en contra dels interessos dels ciutadans i ciutadanes”, denuncia la representant d’esquerres.

La diputada finalitza exigint al Govern de l’Estat i als ministres d’Indústria i Medi Ambient, que són els qui tenen en aquests moments en la seua mà, “aturar el que representarà una autèntica catàstrofe per a la costa castellonenca, demanem que escolten el sentit majoritari de la societat castellonenca, i no es canvie el nostre medi ambient i la pesca per omplir les butxaques a empreses privades”.

Comparteix

Icona de pantalla completa