Diari La Veu del País Valencià
Desallotgen un hotel de Benidorm arran d’un incendi en una habitació de l’última planta

Un hotel de la platja de Ponent de Benidorm (la Marina Baixa) ha sigut desallotjat aquest dissabte a la vesprada per complet a causa d’un incendi en una habitació de l’última planta. Així, vora 200 persones han sigut desallotjades, sense ferits però amb quatre persones ateses per inhalació de fum, segons han informat el Consorci Provincial de Bombers i el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El foc s’ha iniciat passades les dues de la vesprada en una habitació de l’última planta, que ha quedat completament calcinada. Com a mesura de seguretat s’ha desallotjat per complet aquest edifici de 17 plantes, encara que no s’han registrat danys personals a excepció dels atesos pel fum.

Els quatre afectats han sigut traslladats a un centre hospitalari. Dos són treballadors de l’hotel i han sigut derivats per una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB) i els altres dos són policies locals i han sigut portats al mateix hospital pels seus companys, segons Urgències.

Els efectius de bombers han controlat les flames en poc més d’una hora, sobre les 15.30h, i s’han retirat de l’hotel a les 16.40h. Una vegada extingit, la planta 17 ha quedat tancada i els clients que estaven allotjats allà han sigut situats en altres llocs, detallen des del Consorci Provincial. En el dispositiu d’extinció de l’incendi a l’hotel Poseidón de Benidorm participen tres vehicles: un amb escala, una bomba urbana pesada i una bomba rural pesada, tots del parc de la localitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa