Diari La Veu del País Valencià
EUPV: ‘Si Rus vol presidir el València CF que abandone la presidència de la Diputació’

RedactaVeu / València.

La diputada provincial d’EUPV en la Diputació de València, Rosa Pérez Garijo, ha assenyalat que les aspiracions del president de la institució provincial, Alfonso Rus, per a presidir el València CF, “ens semblen totalment incompatibles amb tots els càrrecs públics que ocupa: president de la Diputació de València, alcalde de Xàtiva i diputat autonòmic.

Des d’Esquerra Unida considerem que les tasques públiques, quan a més es desenvolupen funcions de govern, han d’estar desvinculades de les tasques privades. Si Rus vol presidir el València CF, que deixe la seua responsabilitat com a president de la Diputació de València”.

Per a Pérez Garijo, les aspiracions de Rus en el club de futbol, “demostra la poca preocupació que té per la Diputació i pels problemes dels nostres ajuntaments. No pot existir una compaginació d’ambdues tasques de cap de les maneres”.

La diputada d’esquerres lamenta que el president de la Diputació “utilitze clarament la seua projecció mediàtica pels càrrecs públics que ocupa per a postular-se com a president del València CF. I encara és més trist que ho faça amb el seu to i exabruptes que el caracteritzen, l’últim d’ells amb clar tint racista”, critica.

Comparteix

Icona de pantalla completa