Diari La Veu del País Valencià
La Colla Verda torna a la Reserva de Fauna de la Casa Penya
RedactaVeu / Sagunt

Del 12 d’abril al 7 de juny, la Colla Verda, el grup de voluntariat ambiental de l’ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre, València) i Acció Ecologista-Agró, migra de nou a la Reserva de Fauna Silvestre de la Finca de Penya per a concentrar en aquest lloc estratègic de la Marjal d’Almardà-Almenara les seues activitats primaverals.

Durant els pròxims mesos la Colla Verda convocarà quatre voluntariats per difondre els valors naturals d’aquesta reserva de fauna silvestre, especialment els ornitològics, i incrementar-los amb l’ajuda de voluntaris, associacions i entitats que vulguen sumar-se al projecte.Aquest voluntariats es realitzaran a l’entorn de la Casa Penya, el centre de recepció de visitants i voluntariat de la Marjal d’Almardà-Almenara.

El primer acte tindrà lloc el pròxim dissabte. La Colla Verda celebrarà una activitat que consistirà a adequar els itineraris dels voltants de la Casa Penya.

Després, el dissabte 10 de maig, es convocarà una nova activitat per a continuar amb la restauració ambiental del Saladar d’Almardà.

Finalment, el 24 de maig i el 7 de juny els voluntaris construiran un observatori a la Casa Penya per a poder contemplar les aus que hi habiten sense ocasionar molèsties a l’avifauna.

Aquestes activitats de voluntariat ambiental estan obertes a la participació de tots i totes. Fins i tot a associacions i entitats que vulguen sumar-se al projecte per a col•laborar en la celebració de cada jornada.

“Volem que et sentes partícip de la conservació de la Finca de Penya i que conegues la Casa Penya, per això aquesta primavera esperem comptar amb la teua ajuda i la teua companyia. Si vols participar i compartir amb nosaltres aquest nou repte, només has d’enviar un correu electrònic a [email protected] o telefonar pel matí al 962 690 854. T’esperem!!!”, ha manifestat l’entitat per mig d’un comunicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa