L'aeroport de Castelló tanca un acord amb una escola de pilots britànica per a obrir una base de formació

L'empresa té previst començar l'activitat durant 2019 i actualment està seleccionant els instructors de vol
/ Castelló de la Plana
7 gener 2019 01:00h
Serà la segona escola de vol que opera en l\'aeroport de Castelló, ja que des del passat estiu desenvolupa la seua activitat l\'empresa Panamedia.

L'aeroport de Castelló ha tancat un acord amb l'escola de pilots britànica Skyborne que possibilitarà l'obertura d'una base de formació i entrenament en les instal·lacions. Serà la segona acadèmia de vol que opera en l'aeroport castellonenc, segons ha informat Aerocas en un comunicat.

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l'aeroport, Ivana Guinot, han coincidit que l'obertura d'una nova escola de pilots "suposa una bona notícia per a l'aeroport i per al territori, en la mesura que generarà un impacte econòmic i social positiu". Sobre aquest tema, han dit que l'arribada dels alumnes, instructors i personal d'administració de l'empresa suposarà una demanda de serveis per a les comarques de Castelló.

Per part seua, el director executiu de Skyborne, Lee Woodward, ha mostrat la seua "satisfacció" amb l'acord aconseguit. "Estem encantats d'associar-nos amb l'aeroport de Castelló, que ofereix unes instal·lacions excel·lents, una ubicació òptima en la costa mediterrània i un clima fantàstic". A més, ha apuntat que l'aeroport "reflecteix tot el que oferim a Skyborne i esperem que els nostres alumnes prosperen quan comencen la seua formació".

L'empresa té previst començar la seua activitat al llarg del present any i, en aquestos moments, està desenvolupant el procés de selecció dels instructors de vol. L'escola s'emplaçarà en l'edifici d'oficines situat al costat de la terminal.

Skyborne Airline Academy és una acadèmia d'entrenament per a pilots d'aerolínies amb base en l'aeroport de Gloucestershire, al Regne Unit. Serà la segona escola de vol que opera en l'aeroport de Castelló, ja que des del passat estiu desenvolupa la seua activitat l'empresa Panamedia, que imparteix pràctiques i que també disposa d'un hangar de manteniment d'aeronaus.

D'aquesta forma, la infraestructura fa un pas més en la diversificació de l'activitat seguint el full de ruta traçat en el Pla Estratègic de l'aeroport, que s'inclina per la incorporació de vies de negoci complementàries al trànsit comercial.

next