Diari La Veu del País Valencià
Les grans superfícies comercials esperen un augment del 5% de l’afluència de públic a les rebaixes

L’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged) preveu un augment del 5% en l’afluència de públic en les grans superfícies durant la primera setmana de rebaixes, en comparació amb l’any passat, segons ha informat l’entitat en un comunicat. Les grans superfícies obriran diumenge que ve, 13 de gener, d’acord amb la legislació derivada de l’acord d’obertura de festius.

El portaveu d’Anged al País Valencià, Joaquín Cerveró, ha destacat que, encara que la nova regulació fa que les rebaixes “no tinguen un període fitat”, en el conegut com a primer dia de rebaixes de gener “a les 12.00h teníem un increment de clients que superava el 7% respecte a l’any anterior i eixa tendència de creixement esperem que es mantinga durant tot el mes”.

Els primers dies de la campanya arriben amb descomptes del 50%, 60% i fins al 70% en roba d’hivern, abrics, calçat, infantil i roba interior. En un altre tipus de productes, com ara electrònica, perfumeria, llar o entreteniment, aconsegueixen o superen el 30%. Segons Anged, els preus rebaixats, després d’un mes de desembre no massa fred i amb la previsió de temperatures “un poc més fresques”, “ens fan ser optimistes quant a la venda de confecció durant els primers dies de rebaixes”.

Les grans superfícies garanteixen en les rebaixes “les mateixes condicions que la resta de la temporada, la qualitat dels productes, el servei al client i l’atenció al consumidor, així com l’ús dels mateixos mitjans de pagament”. Després de l’obertura del d’aquest diumenge, 13 de gener, el següent festiu amb obertura autoritzada al País Valencià serà el 14 d’abril, Diumenge de Rams.

Comparteix

Icona de pantalla completa