Les potents llums emeten raigs de llum en color verd per atraure l’atenció. A la porta cotxes aparcats en una nit gelada de cap d’any. Els clients entren amb americanes, pantalons de pinces i sabates llustroses procedents del sopar familiar.

Unes cortines guarides per vigilants de seguretat controlen l’aforament. A l’interior, carn al descobert en transparències, bragues menudes i natges colpejades pel desig desbocat. Els bitllets corren per la tarima del bar i per les butxaques del propietari. Les dones sotmeses a les habitacions per fugir de la fam en un llit de fluxos violentats i gemecs mercantilitzats. Elles, alienes al país i estranyes a l’estima, recorden un passat feliç i amaguen el futur en un compte corrent.

En els lavabos i en el garatge les rialles i les línies blanques es confonen per començar un nou any igual de miserable que l’anterior.

Isa agrana i frega l’alcohol i la brutícia d’una nit màgica. Tot el fem és transportat en camions que anuncien una ciutat neta.

En el llit escampa tot el cos en capes greixoses. Es un monstre amb un cap menut entre dos grans braços que arrepleguen aliments per al seu apetit insaciable. Al seu cau descarreguen l’àpat del prostíbul. A qualsevol hora devorarà els odis, quètxup, hipocresies, gaspatxo, sang, violència… mentre al carrer, entre dinars i regals, tot és happy.

Comparteix

Icona de pantalla completa