À Punt reforça el 'prime time' nocturn amb un nou programa sobre oficis artesans valencians

Els espais de més èxit de la cadena renoven una segona temporada
/ València
8 gener 2019 01:00h
El programa d\'actualitat, La qüestió canvia d\'hora mentre que Punt Docs passa del divendres a dissabte.

La televisió d'À Punt emetrà a partir d'aquest dimarts la segona temporada de sis dels programes de més ressò de la cadena pública i n'estrenarà un de nou per a reforçar el prime time nocturn.

Es tracta, doncs, de donar continuïtat a la programació amb què va començar a emetre la televisió pública en el mes de juny de 2018, ha explicat la cadena en un comunicat. L'estrena serà el programa Mestres i aprenents, que es podrà veure cada dimecres a les 22.30 hores. Presentat per Joan Espinosa, el contingut tindrà com a convidats personalitats conegudes i destacades en els seus camps que tindran com a repte aprendre en pocs dies oficis que els artesans i treballadors valencians fa segles que mantenen vius.

Així, l'actor Àlex Gadea, la cantant Sole Jiménez, el dibuixant Paco Roca o la ballarina i coreògrafa Sol Picó seran alguns dels participants. El programa mostrarà i explicarà els oficis artesans valencians des d'un punt de vista original.

A més, la televisió pública ha previst a partir d'aquest dimarts l'emissió de la segona temporada de sis dels programes de més ressò. Entre ells, Açò és un destarifo mantindrà cada dimecres la quota d'humor d'esquetxos a partir de les situacions més quotidianes i inclourà, com a novetat, l'actor Carles Alberola, que també dirigirà el programa, i l'actriu Sandra Cervera.

També L'estudi estrena dimecres la segona temporada. I ho fa amb el grup Els Jóvens, el conjunt musical més premiat de la música valenciana de l'últim any. El programa, presentat per Mireia Pérez i Vicent Colonques, té com a fil conductor que dos grups valencians es tanquen en un estudi i s'enfronten al repte de fer versions de cançons que han sigut grans èxits. L'estudi tindrà entre els seus grups convidats a artistes com Smoking Souls, Frida o Mireia Vilar.

Els espectadors podran veure, igualment, a partir de dijous, la segona temporada de Cuineres i cuiners, un programa conduït per Ricard Camarena, que va rebre la segona estrela Michelin l'any passat i la distinció de Millor Cuiner Internacional 2019 per Identità Golose. El programa compta amb la presència dels millors cuiners valencians i el primer capítol té com a protagonista el mateix Ricard Camarena. El cuiner explicarà els seus orígens professionals i mostrarà el Ricard Camarena Lab, el seu banc de proves.

Un altre programa que estarà novament en la programació d'À Punt és Magnífics, presentat per Nacho Diago i Rubén Aparisi. Els dos mags continuaran viatjant pels pobles i deixant bocabadats els seus veïns i veïnes. I Del twist al tuit continuarà mostrant en cada capítol els conflictes generacionals entre iaios i nets. Un programa d'amor que llança ponts entre generacions. Finalment, el programa Ciutats desaparegudes comença aquesta nit de dimarts la segona temporada.

Una altra novetat en el prime time de la televisió d'À Punt és que el programa de reflexió i anàlisi de l'actualitat La qüestió s'avança a les 22 hores de cada divendres i Punt Docs, el programa de reportatges, passa a emetre's dissabte després de NTC Nit.

next