Detingut un home a València per amenaçar la seua parella, les filles i la sogra

L'individu va fer "l'intent d'agafar un ganivet" quan estava discutint amb els familiars, segons han constatat els agents
/ València
8 gener 2019 01:00h
Els agents van acudir a una als llocs dels fets aquest dilluns a les 23.30 hores.

La Policia Local de València ha detingut a un home de 49 anys que suposadament havia amenaçat la seua parella, les seues dues filles menors i la seua sogra i tot apunta que "va fer la intenció d'agafar un ganivet", segons ha informat aquest cos en un comunicat.

Els fets es van produir al voltant de les 23.30 hores d'aquest dilluns, quan es va alertar la Policia Local que un home estava amenaçant la seua dona i que hi havia menors a l'edifici. Quan la patrulla es va presentar al lloc dels fets va escoltar una discussió i crits i, després d'accedir a l'habitatge, es va entrevistar amb totes dues parts.

Segons ha detallat la Policia Local, la dona va indicar que quan va arribar a casa després del treball, va trobar la seua parella en estat d'embriaguesa i aquest va començar a amenaçar-la, tant a ella com a les seues dues filles i a la seua sogra fent "la intenció d'agafar un ganivet". 

Aquesta versió va ser ratificada per una testimoni present al lloc dels fets, tal com han informat les mateixes fonts.

next