Mor una menor de 17 anys en caure pel forat de l'escala d'un col·legi de València

El sinistre s'ha produït cap a les 12.20 hores d'aquest dijous
/ València
9 gener 2019 01:00h
El succés s\'ha produït minuts després del migdia.

La Policia investiga la mort d'una jove de 17 anys que ha caigut pel buit d'una escala del col·legi El Pilar de València. Segons fonts coneixedores dels fets, les causes de la caiguda encara es desconeixen. La Policia està investigant les circumstàncies en les quals s'ha produït la mort, que ha tingut lloc sobre les 12.20 hores, si bé el fet que la jove haja hagut de salvar una altura per a caure pel buit fa pensar que podria tractar-se d'un suïcidi.

La Conselleria d'Educació ha informat a EFE que s'ha posat en contacte amb el centre educatiu i ha oferit la Unitat d'Atenció i Intervenció, que integren psicòlegs i experts, dins del protocol establit per a aquest tipus de casos. Fonts del centre educatiu no han oferit de moment les circumstàncies en les quals s'ha produït el succés.

Per la seua banda, la direcció del col·legi El Pilar ha demanat "guardar el respecte i la intimitat deguda" de la xica de 17 anys morta, alhora que ha expressat les seues condolences a la família i amics de la jove i ha explicat que col·labora amb les autoritats per a l'esclariment del succés, després d'activar "tots els protocols establits". "Tant la direcció del centre com la titularitat i tota la comunitat educativa lamenten profundament aquest dolorós succés que ha suscitat en tots els membres del col·legi una enorme tristesa i commoció", ha manifestat El Pilar en un comunicat.

"Sentim moltíssim el dolor de la seua família i si hi ha alguna cosa que puguem fer per ells, saben que poden comptar en tot moment amb la nostra solidaritat, suport i respecte a la seua intimitat i la de l'alumna", ha afegit la direcció, per a "pregar a Déu que els concedisca la fortalesa necessària per a afrontar aquesta irreparable pèrdua".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next