Vox denuncia el cantant de Pepet i Marieta per "exhibicionisme" en un concert a Castelló de la Plana

La formació ultradretana argumenta que Josep Bordes es va despullar durant una actuació en què hi havia menors entre el públic
/ Castelló de la Plana
9 gener 2019 01:00h
L\'acusació del Vox es basa en el fet que l\'artista es va despullar totalment durant l\'actuació a la plaça Major de la ciutat.

Vox ha denunciat el cantant del grup ebrenc Pepet i Marieta, Josep Bordes, per un suposat cas d'"exhibicionisme" durant un concert que va tindre lloc el passat mes de desembre a Castelló de la Plana.

L'acusació del partit ultradretà es basa en el fet que l'artista es va despullar totalment durant l'actuació a la plaça Major de la ciutat, amb motiu de la celebració del 86 aniversari de les Normes de Castelló, davant d'un públic entre el qual hi havia menors d'edat. Representants de la formació i els seus representants legals van presentar la denúncia aquest dimarts als jutjats de Castelló.

A més del cantant, Vox també ha denunciat el Partit Comunista dels Pobles d'Espanya per un suposat delicte d'odi arran d'uns cartells contra el feixisme distribuïts per la ciutat amb motiu dels actes del mateix aniversari.

next