Diari La Veu del País Valencià
El rei Gaspar va demanar matrimoni a la seua parella en la cavalcada de Carlet

El jove que va representar el rei Gaspar en la cavalcada de Reis Mags de Carlet (la Ribera Alta) va demanar matrimoni a la seua nóvia en l’acte de lliurament de joguets que habitualment es produeix en un teatre de la localitat després de la desfilada.

Aquest fet, segons ha informat a EFE el regidor de festes, Josep Mur, es va produir amb el seu coneixement i amb el consentiment dels organitzadors, i va generar “riures i aplaudiments entre els assistents”.

“El rei em va demanar permís per a fer-ho i jo li vaig dir que parlara amb els organitzadors. Ells li van donar el vistiplau, de manera que la petició de mà es va produir al principi de l’acte i, en lloc d’un regal, el rei Gaspar va entregar a la seua nóvia un anell. Va ser una cosa graciosa que en cap moment va generar polèmica”, ha detallat Mur.

Habitualment, després de finalitzar la cavalcada els Reis d’Orient d’aquesta localitat es desplacen a un teatre, on entreguen regals a aquells xiquets que prèviament han sigut inscrits en una llista pels seus pares.

“Una de les primeres crides que es va produir va ser a la nóvia. El moment no va durar més que qualsevol altre lliurament de regal i el rei ni va besar la dona ni es va llevar la disfressa”, ha explicat Mur.

“Hi ha qui diu que no era el lloc, però estic convençut que les persones que critiquen aquest fet no estaven a la sala. No va haver-hi cap esbroncada. Crec que va ser graciós i correcte”, ha conclòs el regidor.

Comparteix

Icona de pantalla completa