À Punt estrena aquest diumenge el primer programa de ràdio dedicat a la pilota

L'espai, creat per l'equip de la revista Ferida, està presentat pel periodista Pedro Valero
/ València
10 gener 2019 01:00h
La parella fou superior a l\'equip de tres pilotaires.

La ràdio d'À Punt estrena aquest diumenge, 13 de gener, el primer programa setmanal dedicat a la pilota valenciana. Creat per l'equip de la revista Ferida, estarà presentat i dirigit pel periodista i col·laborador de Diari La Veu Pedro Valero.

Així doncs, La travessa es podrà escoltar a les 16.00 hores cada diumenge. El programa compta amb un grup jove i transversal de periodistes valencians que tracten de transmetre de manera atractiva i divulgativa les històries i la realitat de pilota valenciana. La travessa també donarà un protagonisme destacat a les dones, ha explicat la cadena pública en un comunicat. La pilota valenciana és encara un món majoritàriament d'homes però la dona hi està cada vegada més present. Per això, un dels quatre blocs en què està dividit el programa estarà protagonitzat per dones.

El nou programa de la ràdio d'À Punt difondrà l'actualitat de totes les modalitats i disciplines del món de la pilota amb una clara vocació de vertebració territorial i recuperarà la crònica de partides històriques. A més, en cada edició s'entrevistarà un personatge destacat d'aquest esport.

"La pilota és una de les prioritats d'À Punt Mèdia. L'espai públic de comunicació s'ha convertit ja, de fet, en una referència per als seguidors de la pilota", indica À Punt. Totes les setmanes, la televisió retransmet partides de pilota i els serveis informatius fan un seguiment de l'actualitat. "Els jugadors més destacats d'aquest esport són protagonistes habituals en els programes esportius", destaquen.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next