Puig confia que els pressupostos recullen les inversions promeses per Sánchez

El govern espanyol presenta aquest divendres el projecte de comptes per al 2019 amb poques possibilitats de tirar-los endavant

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) que presentarà aquest divendres l'executiu de Sánchez –amb poques esperances de tirar-los endavant– són "fonamentals per als valencians i valencianes”. “Estic absolutament convençut que el president Sánchez complirà amb els valencians i valencianes", ha indicat el líder dels socialistes valencians després de reunir-se aquest dijous amb la presidenta del PSOE Cristina Narbona en una cita en la qual també han estat presents la presidenta del PSPV-PSOE Juana Serna; el secretari d'Organització, José Muñoz; la candidata a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, i la secretària general del PSPV-PSOE a la demarcació de València, Mercedes Caballero. 

"Tenim la confiança que els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat entendran la realitat de la Comunitat Valenciana i donaran suport a les perspectives de futur, progrés i ocupació”, ha assegurat el cap del Consell. El també secretari general dels socialistes ha indicat que “tot el que siga invertir en la Comunitat Valenciana serà bo per a Espanya en què hem d'estar els valencians". 

Per a Puig, els PGE "han de donar suport a les perspectives de futur, progrés i ocupació que porta tres anys desenvolupant la Comunitat i que són fonamentals per a nosaltres”. Així, ha defensat que aquestos comptes generals han de mostrar que el partit socialista “és un instrument per a la superació de les desigualtats".

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat