Diari La Veu del País Valencià
Txarango presenta nou disc, ‘Som Riu’, a Burjassot

RedactaVeu / Burjassot.

Txarango presentarà el disc en l’Auditori de Burjassot i ho farà acompanyat dels Aspencat, en gira amb “Antimatèria Tour 2014” i Buhos, un grup que ha anat experimentant canvis i que arriba a 2014 amb “Natura Salvatge” un disc replet de col·laboracions, entre elles Ska-P, Els Catarres, Txarango

El concert serà el pròxim 31 de maig i començarà a partir de les 20h, les entrades ja esta a la venda amb un preu promocional de 8 euros. Una vegada acabades les promocionals el seu cost serà de 10 euros i 13 en taquilla.

El març del 2014 Txarango ha publicat el seu segon àlbum, “Som Riu”. Els Txarango debuten discogràficament amb “Benvinguts al llarg viatge” 2012 i es consoliden ràpidament com una de les bandes de referència del panorama musical català. Aplegant el reconeixement del públic i la crítica i recollint incomptables guardons al llarg de les dues gires internacionals que acompanyen el disc “Benvinguts al llarg viatge 2012” i “Music and Revolution Tour 2013”.

La gira “La Tempesta” començarà el primer cap de setmana de maig al Clownia Festival. Es tracta d’un nou festival de música, circ i teatre, impulsat per la mateixa banda, a Sant Joan de les Abadesses. Amb “La Tempesta”, Txarango reprèn el viatge i torna a la vida nòmada per compartir “Som Riu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa