Diari La Veu del País Valencià
Inditex es farà amb una parcel·la de 280.000 m2 en Parc Sagunt

Tempe, del Grup Inditex, comprarà a l’Autoritat Portuària de València (APV) una parcel·la de quasi 280.000 metres quadrats en Parc Sagunt (el Camp de Morvedre), situada al costat de la que va adquirir Mercadona per a construir el seu principal bloc logístic. El Consell d’Administració de València Plataforma Intermodal i Logística, S.A. (VPI Logística), societat mercantil que duu a terme el desenvolupament logístic i intermodal associat als ports de la APV, té previst reunir-se dilluns que ve, 14 de gener, per a deliberar i decidir sobre l’oferta rebuda.

La de Tempe ha sigut l’única oferta que s’ha presentat per a l’adquisició de la parcel·la Z1 de Parc Sagunt, que VPI va comprar en 2011 per 30 milions d’euros. Tempe es va constituir en 1989 com a empresa especialitzada en el sector del calçat de la mà del Grup Inditex, propietat d’Amancio Ortega.

Les oficines centrals i dos centres logístics de Tempe ocupen una superfície de 180.000 m2 en un dels principals nuclis de producció de calçat de l’Estat: el Parc Empresarial d’Elx (el Baix Vinalopó). Des d’aquestos centres gestiona més de 98 milions d’unitats a l’any que distribueix per destinacions del món i compta amb una plantilla de 2.113 treballadors.

Comparteix

Icona de pantalla completa