Diari La Veu del País Valencià
UGT espera que la reducció de plantilla de Ford no supose acomiadaments a Almussafes

El sindicat UGT espera que els plans de reducció de plantilla de la multinacional Ford no es traduïsquen en acomiadaments en la planta d’Almussafes (la Ribera Baixa), al mateix temps que esperen que hi haja “marge de negociació”.

Així ho ha explicat a Europa Press el secretari general d’UGT en Ford Almussafes, Carlos Faubel, que aquest dissabte ha presentat la seua candidatura a les eleccions sindicals en un centre cultural del municipi davant unes 1.400 persones.

Faubel ha indicat que fins a març no espera que hi haja una reunió amb representants de la planta valenciana per a concretar l’afecció d’aquesta decisió que va anunciar la multinacional aquest dijous als representants dels empleats: Ford escometrà un pla de baixes voluntàries per als seus treballadors en territori europeu, que té com a objectiu “reduir costos laborals en la mesura que siga possible”.

Així, ha rebutjat pronunciar-se sobre “travesses” i dades de quanta gent pot veure’s afectada, atés que “encara no se sap res”. No obstant això, sí que ha indicat que espera que la planta valenciana continue “sent una peça clau per al futur” de Ford a Europa.

Comparteix

Icona de pantalla completa