Diari La Veu del País Valencià
El cap de setmana acaba amb un augment de les temperatures i amb alerta per vent als Ports

Els cels sense núvols i un ascens de les temperatures seran els protagonistes meteorològics de la jornada d’aquest diumenge, en el qual l’interior nord de la demarcació de Castelló estarà en avís groc per vent.

Les gelades se centraran en l’interior del país, mentre que el vent bufarà de component oest i serà fluix, excepte en la zona dels Ports, que és on se centra l’avís, segons s’extrau de la predicció de l’Aemet per a aquesta jornada.

Quant a les temperatures, les màximes rondaran els 17 graus en la costa, mentre que en l’interior estaran diversos graus per davall. Així, la més alta la registrarà València, amb 18 graus; mentre que en punts com Elx (el Baix Vinalopó), Oriola (el Baix Segura), la Vall d’Uixó (la Plana Baixa) i Vinaròs (el Baix Maestrat) en tindran 17. Dénia (la Marina Alta) i Gandia (la Safor) tindran 16 graus; mentre que a Alacant i Castelló de la Plana el termòmetre no pujarà dels 15 graus. La màxima més baixa seran els 9 graus de Morella (els Ports).

No obstant això, no serà la capital dels Ports la que registrarà la temperatura mínima més freda, ja que, de fet, ni tan sols baixarà dels 0 graus i es quedarà amb un. La més baixa seran els -2 graus de Requena (la Plana de Requena-Utiel); mentre que a Alcoi (l’Alcoià) i a Ontinyent (la Vall d’Albaida) tindran 0 graus de mínima.

La mínima més alta seran els 7 graus de Vinaròs; mentre que a Castelló de la Plana, Gandia, València i la Vall d’Uixó tindran 4 graus de mínima. Un poc més fresca serà la mínima a Alacant i a Dénia, on hi haurà 3 graus, i a Elx i Oriola, 2.

Comparteix

Icona de pantalla completa