El PSPV assegura que rebutjar els pressupostos de l'Estat és negar als valencians les inversions que els corresponen

El secretari d'Organització pregunta a PPCV i Cs si "giraran l'esquena als millors pressupostos" per al País Valencià
/ València
13 gener 2019 01:00h
Muñoz ha dit estar "convençut que per primera vegada la Comunitat aconseguirà tindre el 10% de les inversions territorializades".

El secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha aplaudit aquest diumenge que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, haja presentat al Consell de Ministres els Pressupostos Generals de l'Estat i s'ha mostrat "convençut que aquestos destinaran un 10% de les inversions territorialitzades a la Comunitat", per la qual cosa ha assegurat que "votar en contra dels Pressupostos és rebutjar que la Comunitat reba les inversions que li corresponen".

"Estic convençut que aquestos seran els millors pressupostos de la història per a la Comunitat Valenciana", ha indicat Muñoz en un acte a Camporrobles en el qual ha participat al costat del responsable de TIC i Xarxes del partit, Bartolomé Nofuentes; el secretari general de la comarca Requena-Utiel i diputat en el Congrés, Toni Quintana, i l'alcalde de la localitat, Gabriel Mata, segons ha informat el PSPV en un comunicat.

Així, Muñoz ha dit que està "convençut que per primera vegada la Comunitat aconseguirà tindre el 10% de les inversions territorializades", una reivindicació "històrica inclosa en l'última reforma de l'Estatut d'*Autonomia".

El dirigent socialista s'ha preguntat si PP i Ciutadans s'atreviran a "girar l'esquena a la Comunitat i votar en contra dels millors pressupostos per als valencians i les valencianes". "De debò PP i Ciutadans tornaran a picar a la Comunitat des de Madrid per a evitar que els valencians i les valencianes millorem la nostra qualitat de vida?", ha qüestionat el també diputat en les Corts.

Muñoz ha valorat que "el que ja se sap dels PGE és que avancen en les mateixes línies estratègiques que des del Consell ha impulsat el president Ximo Puig". "Ajudes per a l'educació de 0 a 3 anys, ajudes als llibres de text, millora de les beques, augment de les ajudes a Habitatge i increment de la partida per a Dependència, entre d'altres, són mesures de progrés que ja han tingut èxit en la Comunitat i que ara beneficiaran a tot Espanya", ha expressat el secretari d'Organització.

Finalment, el responsable d'Organització dels socialistes valencians ha contraposat la situació que viu ara el País Valencià, que està sent "exemple de polítiques de transformació social i de creixement econòmic", amb la que vivia fa tres anys i mig quan els governs del PP "van deixar una imatge de corrupció, putrefacció i fallida".

next