Diari La Veu del País Valencià
El ‘ionqui dels diners’, sobre la comissió del cas Taula: Açò és una pantomima, no em representen

“Vos avance que no contestaré cap pregunta d’aquesta pantomima de comissió”. Així de contundent s’ha mostrat l’exgerent de l’empresa Imelsa de la Diputació de València –ara Divalterra–, Marcos Benavent, més conegut com el ‘ionqui dels diners’ en arribar a les Corts aquest dilluns en qualitat de compareixent a la comissió que investiga el cas Taula.

“Jo ja ho vaig dir tot en el seu moment i està en el jutjat. Ací vinc a fer el mateix que vaig fer les altres dues vegades que se’m va citar”, ha manifestat Benavent i ha matisat que ha decidit presentar-se al parlament valencià “perquè la policia no acudisca a la seua casa i li pose una multa”.

Insistit pels periodistes perquè donara més detalls sobre les presumptes irregularitats que ell mateix va denunciar ara fa tres anys, ha assegurat: “Ho vaig aclarir tot fa tres anys, què més voleu?”

“Clau electoral”

Per a Benavent, l’interés dels diputats de tindre un dictamen sobre aquest presumpte cas de corrupció va lligat a obtindre un rèdit electoral en les properes eleccions valencianes del mes de maig. “Venen eleccions i tot es transforma. Tot és en clau electoral, és així de clar”, ha afegit.

Respecte al treball dels tribunals

Respecte a la lentitud de la justícia en la gestió d’aquest cas, el ‘ionqui dels diners’ ha demanat que la deixen treballar: “Se’ns ompli la boca amb la separació de poders i després ens clavem en les resolucions judicials. El que haurien de fer és respectar els treballs dels tribunals. La justícia sabem com va i els recursos que té”.

Comparteix

Icona de pantalla completa