Sanitat assegura que ja hi ha "un principi d'acord" per a revertir l'Hospital de Dénia abans de les eleccions

El departament d'Ana Barceló està acabant de realitzar les liquidacions pendents amb la concessió, "que no s'havien practicat des que aquesta es va posar en marxa"
/ València
14 gener 2019 01:00h

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat aquest dilluns que existeix un "principi d'acord" per a revertir l'Hospital de Dénia, centre públic de gestió privada, abans de les pròximes eleccions autonòmiques en maig de 2019.

La negociació s'espera concloure "més prompte que tard", segons ha assenyalat Barceló després d'una roda de premsa per a presentar les dades d'activitat de trasplantaments i donacions durant 2018 i ser preguntada per la situació de la reversió del centre hospitalari.

L'Hospital de Dénia, actualment en règim de concessió, pertany a DKV i a Ribera Salud, amb els quals la Generalitat està negociant un acord que, segons Barceló, passaria per "l'adquisició d'accions". 

La consellera ha explicat que estan acabant de practicar les liquidacions de l'Hospital de Dénia, que no s'havien practicat des que es va posar en marxa la concessió. 

"Esperem que les liquidacions estiguen concloses a la fi de gener o principis de febrer i, una vegada queden concloses, tancarem l'acord amb Ribera Salud i DKV, les empreses que formen part de la concessió", ha indicat.

Segons la consellera de Sanitat, "existeix un principi d'acord per a poder revertir la concessió que, com va anunciar el president Puig, serà abans de les eleccions i jo espere que abans que prompte puguem concloure-la". 

"Quant tinguem les liquidacions anirem al tancament de l'acord, però evidentment haurem de parlar d'adquisició d'accions", ha indicat finalment Ana Barceló.

next