Turisme presenta L'Exquisit Mediterrani, la nova marca gastronòmica que aportarà "visibilitat" al producte valencià

Colomer assegura que aquesta nova imatge serà referència per a projectes turístics de base gastronòmica
/ València
15 gener 2019 01:00h
La marca és una nova identitat corporativa de la gastronomia del País Valencià que donarà "major visibilitat i promoció al producte gastroturístic".

Turisme Comunitat Valenciana va presentar dilluns L'Exquisit Mediterrani, la nova marca gastroturística que aportarà "visibilitat i promoció al producte gastroturístic", que donarà "valor a la gastronomia" i que posarà en relleu la "qualitat extraordinària" del territori valencià i manera de vida. Així ho va explicar el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que va anunciar també el pla d'acció previst per Turisme per a fomentar el turisme gastronòmic i impulsar la Xarxa GastroTurística CV, segons ha indicat la institució en un comunicat.

La marca és una nova identitat corporativa de la gastronomia del País Valencià que donarà "major visibilitat i promoció al producte gastroturístic". "Aquesta nova marca aportarà valor a la nostra gastronomia posant en relleu la qualitat extraordinària del nostre territori i manera de vida. La gastronomia és el resultat d'una obra coral que es desenvolupa en tot el territori de la nostra Comunitat, i el que des d'ací pretenem és saber interpretar bé el moment que vivim per a aportar coherència, estratègia i qualificació a un relat que, sens dubte, enriqueix el nostre model turístic", va ressaltar Colomer. 

En aquest sentit, ha apuntat que la marca "identifica i aglutina totes les accions de comunicació i posicionament del producte turisticogastronòmic i pretén servir de referència per a projectes turístics de base gastronòmica".

"Mitjançant aquesta nova marca es donarà cobertura a totes les accions promocionals del producte gastroturístic Comunitat Valenciana, ja que s'utilitzarà en totes aquelles accions de comunicació promogudes per Turisme CV o en aquelles que es realitzen en col·laboració amb altres entitats, en convivència amb Comunitat Valenciana/Mediterrani en Viu", va valorar Colomer.

next