Diari La Veu del País Valencià
Turisme presenta L’Exquisit Mediterrani, la nova marca gastronòmica que aportarà visibilitat al producte valencià

Turisme Comunitat Valenciana va presentar dilluns L’Exquisit Mediterrani, la nova marca gastroturística que aportarà “visibilitat i promoció al producte gastroturístic”, que donarà “valor a la gastronomia” i que posarà en relleu la “qualitat extraordinària” del territori valencià i manera de vida. Així ho va explicar el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, que va anunciar també el pla d’acció previst per Turisme per a fomentar el turisme gastronòmic i impulsar la Xarxa GastroTurística CV, segons ha indicat la institució en un comunicat.

La marca és una nova identitat corporativa de la gastronomia del País Valencià que donarà “major visibilitat i promoció al producte gastroturístic”. “Aquesta nova marca aportarà valor a la nostra gastronomia posant en relleu la qualitat extraordinària del nostre territori i manera de vida. La gastronomia és el resultat d’una obra coral que es desenvolupa en tot el territori de la nostra Comunitat, i el que des d’ací pretenem és saber interpretar bé el moment que vivim per a aportar coherència, estratègia i qualificació a un relat que, sens dubte, enriqueix el nostre model turístic”, va ressaltar Colomer.

En aquest sentit, ha apuntat que la marca “identifica i aglutina totes les accions de comunicació i posicionament del producte turisticogastronòmic i pretén servir de referència per a projectes turístics de base gastronòmica”.

“Mitjançant aquesta nova marca es donarà cobertura a totes les accions promocionals del producte gastroturístic Comunitat Valenciana, ja que s’utilitzarà en totes aquelles accions de comunicació promogudes per Turisme CV o en aquelles que es realitzen en col·laboració amb altres entitats, en convivència amb Comunitat Valenciana/Mediterrani en Viu”, va valorar Colomer.

Comparteix

Icona de pantalla completa