El dibuixant de Marvel i DC Jon Bogdanove estarà en la Heroes Comic Con de 2019

L'esdeveniment se celebra del 22 al 24 de febrer a Fira València
/ València
15 gener 2019 01:00h
El país convidat en aquesta edició és França des d\'on acudiran a la fira del còmic autors i editorials per a cobrir la demanda dels lectors i els professionals.

Jon Bogdanove, dibuixant i guionista estatunidenc de DC Comics i de Marvel Comics, visitarà enguany la Heroes Comic Con Valencia, que se celebrarà entre el 22 i el 24 de febrer a Fira València.

Bogdanove és un dels arquitectes de la saga 'The Death of Superman', que l'editorial ECC Ediciones recuperarà pròximament en format deluxe, i cocreador del personatge Steel amb la guionista Louise Simonson, segons han informat fonts de l'organització.

El dibuixant nord-americà també és conegut per la seua etapa en la sèrie de DC Comics 'Superman: The Man of Steel', en la qual va treballar amb un estil dinàmic per a crear moltes de les històries més emblemàtiques de l'heroi de Metròpolis.

Per a Marvel Comics, Bogdanove va dibuixar i posteriorment va escriure la sèrie 'Power Pack' i va dibuixar 'Fantastic Four vs. The X-Men', escrita per Chris Claremont. 

Els organitzadors de la Heroes Comic Con Valencia també han destacat altres treballs del dibuixant, com 'X-Factor', 'X-Terminators', 'Superman vs. Savage Dragon 2', 'Superman vs. Aliens 2' i col·laboracions en 'Batman', 'The Hulk', 'Alpha Flight', 'Solomon Kane' i 'Batman 66'.

next