Diari La Veu del País Valencià
Mando Diao, Carlos Sadness, Viva Suecia i Mueveloreina, primers noms del Music Port Fest

El Music Port Fest celebrarà la seua segona edició els dies 5 i 6 de juliol de 2019. Després de debutar l’any passat amb una oferta musical i escènica diversa i d’avantguarda que va congregar més de 8.000 assistents, el festival confirma la seua continuïtat amb les actuacions de Mando Diao, Carlos Sadness, Viva Suecia, els valencians Mueveloreina i molts més artistes que seran anunciats pròximament.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Sagunt i les empreses organitzadores, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, mantenen el seu objectiu de revitalitzar l’entorn de l’antiga siderúrgia d’Alts Forns del Mediterrani per tal de convertir l’àrea en un punt de referència cultural i trobada ciutadana.

Tal com va passar en 2018, l’Espai La Nau del Port de Sagunt acollirà diversos escenaris, propostes d’arts visuals i d’oci, així com una zona gastronòmica. Es tracta d’un dels entorns més singulars del patrimoni industrial europeu, una de les últimes ciutats factoria d’Espanya, amb més de 30.000 metres quadrats d’instal·lacions que són història viva del passat industrial valencià recent.

Igual que en la primera edició, el cartell de 2019 ha sigut dissenyat per l’agència valenciana Nociones Unidas i compta amb dibuixos que són obra de Belén Segarra, una de les il·lustradores valencianes amb major projecció en l’actualitat. D’aquesta manera, el Music Port Fest reafirma la seua aposta pel talent i la creació valenciana i busca singularitzar-se en el paisatge musical espanyol.

Primeres confirmacions musicals

Un dels principals atractius del festival serà la presència dels suecs Mando Diao. El cantant, compositor il·lustrador i publicista Carlos Sadness serà una altra de les presències destacades del festival. El públic del Music Port Fest també podrà gaudir amb les cançons de Viva Suecia. Per últim, la primera confirmació valenciana del Music Port Fest la protagonitza Mueveloreina, una de les bandes revelació de l’escena local.

Aquestes són les primeres confirmacions d’un festival que tornarà a comptar amb una àmplia zona d’acampada pròxima a una de les platges millor conservades del litoral valencià, entre el Port de Sagunt i Canet d’en Berenguer. En les pròximes setmanes s’anunciarà la resta de la programació artística. Pel que fa als abonaments i les entrades, estan a la venda des d’aquest dimecres en la web del festival.

Comparteix

Icona de pantalla completa