Diari La Veu del País Valencià
Giner es presentarà a les primàries de Ciutadans per a aspirar a l’Alcaldia de València

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha manifestat aquest dimecres la seua voluntat de presentar-se a les primàries de la formació per a elegir el candidat a l’Alcaldia d’aquesta ciutat. Ha assegurat que “seria un orgull” i “un procés molt bonic” saber que els teus companys de partit et fan costat i que ningú et tria a dit”.

Així s’ha pronunciat en mostrar als mitjans l’autobús ‘España Ciutadana’, preguntat per si té la intenció de presentar candidatura en les primàries de Ciutadans. Respecte a les dates en les quals tindria lloc el procés de primàries, ha indicat que les desconeix i ha recordat que se celebraran en totes les poblacions amb més de 400 afiliats. “No puc anticipar la data, però sí que vull presentar-me jo com a candidat”, ha insistit.

Defensa del treball de Toni Cantó

A més, a preguntes dels mitjans sobre si és una “coincidència” que el president de Ciudadanos, Albert Rivera, i el diputat estatal de la formació Toni Cantó visiten aquest diumenge la ciutat amb motiu de la parada de l’autobús ‘España Ciudadana’, ja que també “s’està parlant d’una possible candidatura” de Cantó com a president de la Generalitat, Giner ha negat que aquest acte estiga relacionat amb les primàries del partit i ha recalcat que és una de les parades programades en la ruta de l’autobús, iniciativa d’una “plataforma civil” contra els indults i el “sanchisme”. “Eixe és el tema d’aquest diumenge”, ha subratllat.

No obstant això, ha indicat que “està clar” que el treball dut a terme per Cantó com a diputat nacional és “extraordinari”. “Ha fet moltíssim més treball i ha defensat molt millor València que tots els diputats junts de Compromís. Per tant, no puc més que aplaudir i lloar el treball que Toni Cantó està fent per València i la Comunitat Valenciana en el Congrés dels Diputats”, ha resolt.

Comparteix

Icona de pantalla completa