Diari La Veu del País Valencià
Català, al president del PP: Et promet, Pablo, València. Et promet passió i talent al servei d’Espanya

La candidata a l’Alcaldia de València pel Partit Popular, María José Català, ha assegurat que vol “recuperar” la ciutat “per al PP” perquè creu que “Espanya necessita” València, al mateix temps que ha assegurat que vol una ciutat que “sempre estiga al servei d’Espanya”. Així ho ha assegurat durant la Convenció Nacional del PP, a Madrid, on s’ha dirigit al president del PP, Pablo Casado, a qui ha dit: “Et promet, Pablo, València. Et promet passió i talent al servei d’Espanya”.

Català, al costat de la resta de candidats a l’Alcaldia de les capitals de les demarcacions de l’Estat, ha participat aquest dissabte en un acte en el marc de la Convenció Nacional del PP, on cada aspirant ha presentat breument el seu projecte per als comicis municipals que se celebren al maig. També han intervingut els candidats per a Alacant –l’actual alcalde Luis Barcala– i per a Castelló de la Plana –la portaveu del grup municipal, Begoña Carrasco.

María José Català ha manifestat que el PP li ha donat “l’oportunitat de ser la pròxima alcaldessa de València” i ha assegurat que vol una ciutat que tinga capacitat “d’atracció i d’innovació” i que siga una “ciutat lluminosa, per a la gent jove, per als xiquets”. Així, vol una “ciutat de passió i de foc” que “respecte les seues tradicions i la seua cultura”. “Vull una ciutat on no s’impose a ningú la seua ideologia ni que reescriguen la seua història. Vull la ciutat romana que té una història clara que ningú pot canviar”, ha manifestat

A més, Luis Barcala optarà per “convertir Alacant en la capital mediterrània de la indústria tecnològica, la innovació digital i de la nova economia urbana”. “Aquesta és la gran aposta, no és un farol”, ha exclamat l’alcalde d’Alacant.

Barcala, que va aconseguir l’Alcaldia a l’abril del passat any després de la dimissió de l’alcalde socialista Gabriel Echávarri, ha indicat que va assumir-la “després d’un desastrós tripartit d’esquerres” i ha assegurat que “en huit mesos” han “fet molt més que aquest tripartit en tres anys”. “En quatre anys transformarem la ciutat. No és una promesa, és una realitat”, ha manifestat.

Durant la seua intervenció, l’alcaldable popular per Castelló de la Plana, Begoña Carrasco, ha assegurat que vol retornar a la ciutat “la llum i la il·lusió” que, en la seua opinió, “ha perdut” després del govern de coalició entre PSOE i Compromís amb el suport de Castelló en Moviment. Segons Carrasco, Castelló de la Plana està “paralitzada, estancada”, i ella té un “gran projecte de ciutat” per a “una ciutat de primera”. Així, ha proposat convertir la capital de la Plana en “una ciutat de l’esport i el benestar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa