Diari La Veu del País Valencià
Un incendi de grans dimensions calcina una empresa de cartró a Manises

Un incendi s’ha declarat a l’interior d’una empresa del polígon de la Cova, a la localitat de Manises (l’Horta Sud), i ha generat una gran columna de fum visible a diversos quilòmetres de distància. Segons informa el Consorci Provincial de Bombers de València, l’avís de l’incendi ha entrat al voltant de les 13.15 hores d’aquest dilluns. L’empresa que s’està cremant està a prop a l’aeroport de València.

El Consorci ha detallat que hi ha un total de 22 efectius de Paterna, Burjassot, Catarroja, Sagunt i Torrent treballant a l’incendi.

El Centre d’Informació i de Coordinació d’Urgències (CICU) ha assistit tres treballadors per inhalació de fum. Un d’ells no ha requerit trasllat a centre hospitalari i els altres dos, de 41 i 51 anys d’edat, han sigut traslladats en ambulància a l’Hospital Intermutual de Levante.

Els bombers han desallotjat i tancat una gasolinera annexa i treballen per a protegir altres instal·lacions de l’entorn. Segons Enrique Padrós, oficial de guàrdia del Consorci, l’esforç dels bombers se centra en dues seccions: la posterior, on està situada la citada gasolinera, i la davantera, on s’ha situat el lloc de comandament avançat (PMA) i s’intenta crear corredors segurs perquè les flames no s’estenguen a altres naus.

De moment el personal de bombers no ha pogut entrar a la nau en la qual s’ha originat el foc, un comerç dedicat a productes de decoració de la llar. Padrós ha detallat que bona part dels esforços se centra en la protecció d’una empresa propera de lloguer de vehicles perquè no es veja afectada per les flames.

Comparteix

Icona de pantalla completa