Diari La Veu del País Valencià
Power Electronics contractarà 450 persones a través de Labora

L’Espai d’Empreses del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) està buscant personal per a 400 llocs d’operari de producció de muntatge mecànic o elèctric i 50 llocs de personal operari de logística a Llíria (el Camp de Túria), oferits a través del portal d’ocupació GVAJobs per l’empresa Power Electronics.

Per als llocs de producció de muntatge mecànic o elèctric se sol·liciten, d’una banda, persones amb títol d’FP en la família d’Electricitat i Electrònica amb un any d’experiència en muntatges o manteniment industrial, quadres elèctrics i cablejats. D’altra banda, persones amb títol FP en la família de Mecànica o relacionat, amb experiència en muntatge d’estructures metàl·liques o treballs d’assemblatge mecànic de peces en entorns industrials.

Per als llocs de logística (picking) es requereixen persones amb experiència en ubicacions en magatzems multireferència i maneig de transpalet manual i elèctric. Es valoraran coneixements de Microsoft Excel i SAP. Per a totes les posicions es requereix vehicle per a accedir a les instal·lacions, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Les persones interessades han de dirigir les seues sol·licituds a través del portal de Labora i posicionar-se en les ofertes de treball 516567/0 i 516543/0, respectivament, adjuntant el curriculum vitae.

Els 450 nous llocs de treball oferits per Power Electronics els gestiona el Servei Valencià d’Ocupació i Formació a través de l’Espai Empreses, la unitat especialitzada en l’atenció a empreses que per les seues característiques requerisquen una atenció i serveis personalitzats en matèria d’intermediació Laboral.

Espai Empreses ofereix nombrosos serveis a les empreses, des de la selecció de treballadors, com en aquest cas, fins a la col·laboració amb la Xarxa Eures, desenvolupament de formació a mesura o la gestió i realització de Pràctiques No Laborals, entre d’altres.

A més, a través de GVAJobs, les empreses poden registrar l’oferta d’ocupació, consultar les candidatures presentades per les persones interessades en l’oferta, consultar el seu curriculum vitae, citar les persones candidates i registrar el resultat de la selecció efectuada.

La recuperació de la confiança de les empreses

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat que cada vegada són més les empreses que confien en Labora per a gestionar les seues ofertes de treball. “Estem acostant Labora a les empreses i aconseguint recuperar la credibilitat de l’entramat empresarial valencià en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació”, ha assenyalat.

L’any 2017, Labora –aleshores Servef– va crear un grup de treball amb grans empreses valencianes per a redissenyar les polítiques d’ocupació a les necessitats del mercat laboral valencià i al context econòmic de la nostra realitat territorial.

“Hem aconseguit crear un ambient de confiança i col·laboració entre l’Administració i empreses. És un pas essencial per a anar acostant el servei públic a les necessitats que demanda el nostre teixit productiu”, ha conclòs Nomdedéu.

Comparteix

Icona de pantalla completa