Diari La Veu del País Valencià
Controlat l’incendi de la nau de Manises, que seguirà fumejant alguns dies

El Consorci Provincial de Bombers de València ha donat per controlat, cap a les 11.30 hores d’aquest dimarts, l’incendi originat a les 13.15 hores de dilluns en una nau amb abundant material plàstic al polígon de la Cova de Manises.

Segons ha explicat l’oficial de guàrdia, Manuel Alonso, el foc s’ha donat per controlat perquè la probabilitat que s’estenga és “baixíssima”. No obstant això, no s’ha donat per extingit perquè “estarà fumejant alguns dies”.

Després de tota la nit treballant en la zona, un total de nou bombers i cinc vehicles dels parcs de Burjassot, Torrent i Paterna continuaven aquest dimarts al matí amb les tasques de contenció i extinció.

La coberta del magatzem ha col·lapsat i ha caigut en la seua major part; per aquest motiu, els bombers encara no havien pogut accedir a l’interior de la nau, si bé des de fora treballaven per a sufocar els punts que quedaven amb flama i les àrees fumejants.

L’incendi en aquesta nau del polígon la Cova de Manises, que va començar aquest dilluns i va provocar que tres treballadors hagueren de ser atesos per inhalació de fum, ha originat una columna de fum visible des de diversos quilòmetres.

Foc a Alaquàs i a Guadassuar

A més, efectius del Consorci de Bombers de València han extingit de matinada els incendis originats en una empresa de paelles d’Alaquàs i en una planta de reciclatge de Guadassuar.

Segons ha informat aquest cos d’emergències, el primer dels focs es va declarar entorn de les 00.52 hores en dues sitges de material de reciclatge d’una planta a Guadassuar i en les labors d’extinció van participar cinc dotacions d’Alzira, Silla i Ontinyent.

A les 2.30 hores es va originar l’incendi en una empresa de paelles d’Alaquàs, en el material que hi havia al voltant de la màquina de neteja de les paelles. Van acudir a la zona quatre dotacions de Torrent i Paterna que van donar per extingit el foc.

Comparteix

Icona de pantalla completa