Diari La Veu del País Valencià
El constructor Enrique Ortiz torna a demanar perdó, i cada dia més, per haver finançat il·legalment el PPCV

L’empresari Enrique Ortiz ha afirmat aquest dimecres que torna a demanar perdó, “per descomptat i cada dia més”, per haver finançat il·legalment al Partit Popular de la Comunitat Valenciana, i ha assegurat que els empresaris que van cometre eixa equivocació l’han pagada “amb escreix”.

“Crec que a ningú se li tornarà a ocórrer en aquesta comunitat demanar ni donar”, ha asseverat Ortiz en la comissió de les Corts que investiga el finançament electoral del PSOE i del Bloc en 2007 i 2008. A més, ha afirmat que no ha tingut “cap problema” amb els partits que han governat al País Valencià. “Hem col·laborat [amb els partits] en tot el que hem pogut, treballant. I quan ens hem equivocat, els empresaris hem reconegut que ens hem equivocat i hem demanat perdó. I torne a demanar perdó, per descomptat, i cada dia més”, ha manifestat.

Ortiz ha afegit que aquestos empresaris han “patit moltíssim” i ho han passat “molt malament”, perquè no ha sigut “un camí de roses” per a ningú, i ha conclòs: “Alguns ho hem patit massa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa