Diari La Veu del País Valencià
Lara Cardona s’emporta el primer gran premi d’Atrapa’m si pots

El programa Atrapa’m si pots ha entregat aquest dijous el seu primer gran premi. La concursant Lara Cardona, d’Almenara, s’ha emportat els 33.800 euros del pot en imposar-se als cinc rivals i contestar correctament totes les preguntes formulades pel presentador Eugeni Alemany. En els 162 programes emesos del concurs estrella d’À Punt és la primera vegada que una persona que concursa guanya el premi màxim. En aquesta ocasió, Lara Cardona tornarà a la localitat de la Plana Baixa, amb quasi 34.000 euros de premi.

Carregant el vídeo…

Lara, de 45 anys d’edat, és des de novembre 2018 la jutgessa de pau d’Almenara. Del seu treball li agrada especialment poder oficiar bodes –li fa “molta il·lusió”, va dir en el càsting– però la seua gran passió és l’escriptura. La guanyadora del pot ha explicat que el premi l’utilitzarà per a difondre els llibres que ja té publicats. Lara –que durant tota aquesta setmana s’ha enfrontat a Macondo, d’Alacant; Pere, de Meliana; Natàlia, d’Almàssera; Víctor, de Teulada, i Joan, de Sueca– ha anat acompanyada al plató de la seua filla Ainara, que actualment treballa a Alemanya.

Un format d’èxit

Atrapa’m si pots és el concurs diari d’À Punt que presenta Eugeni Alemany. Aquest format pregunta-resposta enregistrat per la productora València Imagina TV s’emet també en altres televisions autonòmiques com ETB, TVE3, IB3 i Aragón TV, i també amb un bon índex d’audiència com passa en la televisió valenciana. Segons les dades de la productora, pel plató d’Atrapa’m si pots han passat ja més de 200 concursants provinents de tot el territori valencià i de totes les edats. És un programa amb molt bona acollida de públic i amb un ampli ressò en les xarxes socials. De fet, en el càstings han participat ja prop de 1.000 persones i continua comptant amb molta demanda ciutadana per a assistir-hi.

El programa que presenta el conegut presentador Eugeni Alemany és un concurs de mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa i que inclou un elevat nombre de preguntes de proximitat per a promoure la difusió de la cultura pròpia, els costums, la gastronomia, la geografia, l’esport i la riquesa mediambiental. El programa, de fet, aprofita la presència de concursants de tot el nostre territori per a treballar aspectes lingüístics i de la cultura local, expliquen des d’À Punt.

Comparteix

Icona de pantalla completa