Diari La Veu del País Valencià
El SanSan Festival anuncia tres noves incorporacions i una artista sorpresa per a completar el seu cartell

El SanSan, que se celebra del 18 al 20 d’abril en el recinte de festivals de Benicàssim (la Plana Alta), suma quatre noves incorporacions que completen el cartell per a aquesta nova edició. Es tracta d’Ochoymedio Djs, Señoras Qué, Ville Rowland, que estaran als comandaments de la cabina de la carpa, i “una artista sorpresa” que pujarà eixe dissabte a un dels dos escenaris principals. Serà en aquell moment quan es descobrisca la seua identitat.

Així, el dijous 18 d’abril actuaran Rozalén, Xoel López, La Casa Azul, Fuel Fandango, Morgan, Zea Mays, EUT, Cala Vento, Los Vinagres, Ramon Mirabet i Tu Otra Bonita, avança l’organització en un comunicat.

Un dia després, divendres 19, serà el torn de Love of Lesbian, C.Tangana, Varry Brava, Triángulo de Amor Bizarro, Carolina Durante, Shinova, Los Punsetes, Jacobo Serra, Las Chillers, The Crab Apples i Badlands.

Com a colofó, dissabte 20 el SanSan comptarà amb l’actuació sorpresa, a més de les actuacions de Miss Caffeina, Second, The Parrots, La Plata, La Sonrisa de Julia, Bazzookas, Monterrosa y Nerabe. També comptarà amb les actuacions d’IZAL, La Pegatina, Auténticos Decadentes i Bocho.

A més de reunir en el seu cartell als grups més importants del moment, el festival escull la varietat d’estils i generacions, “on es combinen les últimes tendències urbanes, grans veus femenines, grups emergents i propostes internacionals”.

Comparteix

Icona de pantalla completa