Diari La Veu del País Valencià
Un dels detinguts per la violació grupal de Callosa d’en Sarrià, de nou davant la jutgessa del cas

Un dels quatre detinguts per, presumptament, cometre una violació grupal a una jove de 19 anys la passada nit de Cap d’Any a Callosa d’en Sarrià (la Marina Baixa) ha arribat als jutjats de la Vila Joiosa per a ampliar la seua declaració davant la jutgessa que porta el cas.

Aquest arrestat, de 19 anys i igual que els altres tres, havia sol·licitat a la titular del jutjat d’instrucció número 4 de la Vila Joiosa ampliar la declaració que va prestar a les 48 hores de la seua detenció, després de la qual es va dictar el seu ingrés en la presó provisional sense fiança.

Aquest jove ha arribat als jutjats a les 9.54 hores en un furgó de la Guàrdia Civil procedent del centre penitenciari d’Alacant II, a Villena. Emmanillat, ha sigut conduït per un agent a l’interior dels jutjats i ha ocultat el seu rostre a les nombroses càmeres de televisió i fotògrafs amb la caputxa de la seua caçadora.

El detingut, que ha sigut citat per la jutgessa a les 10 hores, no ha respost a les preguntes que li han formulat els periodistes sobre l’ocorregut durant la passada nit de Cap d’Any i la seua situació en la presó.

El jove va ser detingut el dia 1 al matí en l’habitatge de Callosa d’en Sarrià on van ocórrer els fets al costat d’altres individus de 21, 22 i 24 anys. A tots ells, la jutgessa els va enviar a presó provisional pel suposat delicte d’agressió sexual a una jove de 19 anys amb les agreujants d’abús de superioritat i tracte vexatori. Igual que els altres tres, l’arrestat es troba en la presó provisional després d’haver passat a disposició judicial, encara que, a diferència de la resta, que estan en el centre penitenciari de Fontcalent, es troba en la presó de Villena per ser menor de 21 anys.

A més d’aquesta petició per a tornar a declarar, el seu advocat va presentar un recurs de reforma i un altre subsidiari d’apel·lació contra l’ordre d’empresonament amb l’objectiu d’eixir en llibertat.

Els quatre investigats van adduir en la primera declaració davant la Guàrdia Civil i la jutge que no recordaven “res” perquè havien begut grans quantitats d’alcohol i s’havien drogat i, a més, van coincidir que no havien mantingut relacions sexuals amb la víctima i denunciant.

Comparteix

Icona de pantalla completa