Diari La Veu del País Valencià
Sandra Gómez reivindica el feminisme com a arma per a impedir l’entrada de l’extrema dreta a les institucions

Pletòrica i eufòrica. Així s’ha mostrat aquest diumenge la candidata del PSPV a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, en un acte celebrat al pavelló municipal del Cabanyal replet de militants i simpatitzants de la formació del puny i la rosa. “Si soc la pròxima alcaldessa, em deixaré la pell per a aconseguir una igualtat real”, ha subratllat Gómez.

Combinant el castellà i el valencià, l’actual tinent d’alcalde ha pronunciat un discurs marcadament feminista en el qual ha recordat a Carmen Alborch: “No és possible que en aquesta ciutat guanye l’odi, quan va plorar la pèrdua de Carmen Alborch”.

Acompanyada pel president del govern, Pedro Sánchez, pel cap del Consell, Ximo Puig, i pel ministre de Foment, José Luis Ábalos, Gómez ha dedicat també gran part de la seua intervenció al veïnat del Cabanyal. “No és casualitat que estiguem ací. Sempre he pensat que res és més important que ser nosaltres mateixos. Estic ben orgullosa de formar part d’un barri de treballadors honrats”, ha manifestat.

La candidata socialista també s’ha adreçat a una de les seues principals rivals, a la popular María José Català. Així, Gómez ha criticat les paraules que va pronunciar Català el cap de setmana passat durant la convenció del PP a Madrid. “Jo no prometré València per al PSPV. Prometré València per als seus barris, per als seus valencians. Eixa és la diferència entre ells i nosaltres”, ha sentenciat.

Així mateix, Gómez s’ha mostrat convençuda de la victòria en els pròxims comicis del seu partit recordant algunes de les mesures que el govern de la Nau ha aplicat durant aquesta legislatura. “Aquest és el nostre moment. Aquesta ciutat ja ho ha demostrat. Hem sigut una referència internacional amb l’acollida de l’Aquarius i també quan vam parar el discurs sexista d’Hazte Oír”, ha manifestat.

Gómez ha volgut concloure mobilitzant tots els votants, però, no sols els del seu partit. “Qualsevol persona progressista, estic convençuda que comparteix aquest projecte”, ha indicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa