La seu del centre LGTBI de Barcelona pateix un atac feixista

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que denunciarà a la Fiscalia els fets i ha convocat per a demà dilluns una concentració
/ València
27 gener 2019 01:00h
Imatge de com ha quedat el centre després de l\'atac que ha patit aquesta matinada.

L'Ajuntament de Barcelona denunciarà davant la Fiscalia especialitzada en delictes d'odi i discriminació l'atac que aquest cap de setmana hi ha hagut a la seu del Centre LGTBI gestionat pel consistori.

"Rebem una amenaça de mort de grups feixistes. Això no és una gamberrada, sinó un tema seriós que volem portar fins la Fiscalia perquè aquesta és una ciutat que celebra amb orgull la seva diversitat i no volem que aquests missatges no tinguin una resposta contundent", ha explicat aquest diumenge la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez.

Les pintades i colps de pedra també han estat condemnades per diverses entitats del col·lectiu LGTBI, que han anunciat una concentració de rebuig per a demà dilluns a les 18.30 hores davant la seu atacada, on volen reivindicar els seus drets i llibertats.

Segons el consistori de Barcelona, un testimoni ha vist com al voltant de les quatre de la matinada un grup de persones ha trencat els vidres de l'entrada principal de la seu i ha fet diverses pintades "amenaçadores de contingut feixista".

 

next