Diari La Veu del País Valencià
La nova campanya del PSPV descobreix la seua desconeguda candidata a l’Alcaldia de València

“Malgrat que fa quatre anys que treballa en càrrecs de responsabilitat de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez encara no és coneguda per dos de cada tres valencianes i valencians”. Això destaca, a quatre mesos de les eleccions municipals, la segona campanya del PSPV, que vol donar a conéixer la seua candidata a l’Alcaldia de València posant el focus en les fites i les actuacions realitzades per la tinent d’alcalde i regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible al llarg d’aquesta legislatura.

La campanya, que s’uneix a la de ‘València Sense Límits’, ha tingut una destacada presència en xarxes socials durant els últims dies “per a interpel·lar la ciutadania” i també es pot trobar a una marquesina de la plaça de Xàtiva i a onze línies dels autobusos de l’EMT que recorren diferents barris de la ciutat. Com ha explicat Borja Sanjuán, portaveu de l’executiva del PSPV a la ciutat, la intenció és “mobilitzar la ciutadania de cara a les eleccions de maig” i que “es parle de bona política”, “baixant al terreny les propostes del grup socialista”.

A preguntes dels periodistes, Sanjuán ha explicat que “no volen fer una campanya amb bronca” entre els altres partits “que consideren progressistes” i amb els quals comparteixen govern municipal, sinó que se centren “en les moltes coses bones que s’han fet a València” des del partit socialista. Tot i això, ha assenyalat que “no tenen gens de por per confrontar gestió, en el bon sentit de la paraula, o lideratges”. “Volem guanyar per ser millors i volem fer triar la gent progressista entre allò bo i allò millor”, ha dit el portaveu de l’executiva socialista.

La campanya que porta com a base una característica “que suposadament pot paréixer negativa”, com és el desconeixement dels representants polítics, és el reflex del baix grau de coneixement que té la societat dels diferents candidats. Sanjuán també ha ressaltat que “el nivell de coneixement de Sandra Gómez, per a una líder municipal que mai ha estat cap de llista, és extraordinàriament alt” i també ha indicat que el seu grau de coneixement es troba “per damunt de la candidata del PP”, María José Català.

Així mateix, el portaveu del PSPV ha subratllat que volen que “les eleccions vagen de València”, davant la intenció de la dreta valenciana, que “no està interessada en el fet que es parle del que passa a la ciutat i intenten importar conflictes territorials i lingüístics que no existeixen”.

Comparteix

Icona de pantalla completa