Més del 45% dels anuncis de joc i apostes en línia a la televisió s'emeten durant l'horari protegit

Els metges alerten que el joc patològic és un problema de salut pública i demanen una regulació urgent del seu màrqueting
30 gener 2019 01:00h
El 37% dels jugadors que han desenvolupat una conducta patològica es van iniciar en el joc abans dels 18 anys.

El 45,3% dels anuncis de joc i apostes en línia s'emeten durant l'horari protegit –de 6 del matí a 10 de la vesprada– en les televisions estatals, segons mostra un informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). En el cas de la ràdio, el percentatge d'aquestos anuncis emesos en la franja infantil arriba al 84,5%. L'estudi també alerta sobre les tècniques dels operadors de joc i apostes per a captar nous clients, com ara l'aparició de personatges famosos, l'oferta de bonus gratuïts i el fet que els narradors d'esdeveniments esportius facen publicitat.

El CAC i el Consell de Col·legi de Metges de Catalunya alerten que el joc patològic és un problema de salut pública i per això demanen una regulació urgent del seu màrqueting i defensen que se n'hauria de prohibir la publicitat en horari protegit. El 37% dels jugadors que han desenvolupat una conducta patològica es van iniciar en el joc abans dels 18 anys.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next