La Generalitat i Criteria Caixa acorden traure 500 vivendes per a lloguer social

Ximo Puig ha fet l'anunci a partir d'una qüestió plantejada per Antonio Estañ, que li ha preguntat si considera que el govern espanyol està complint els compromisos de millorar les condicions dels valencians
31 gener 2019 01:00h

València. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat la signatura d'un conveni amb Criteria Caixa el mes de febrer per a posar en lloguer social 500 habitatges. 

Puig s'ha pronunciat en aquestos termes en la sessió de control d'aquest dijous, en resposta a una pregunta parlamentària formulada pel síndic de Podem, Antonio Estañ, sobre si considera que el "govern [espanyol] està complint amb els compromisos per a millorar les condicions dels valencians".

Sobre aquest tema, ha assenyalat que l'executiu estatal només fa huit mesos que està i que no se li pot exigir el que es demanava a uns altres que portaven més temps, però ha remarcat que el nivell d'exigència ha de ser "màxim", ja que continuen havent-hi "clarobscurs" perquè "tot no es pot resoldre en huit mesos".

En qualsevol cas, ha destacat que s'han revertit les "grans retallades, s'han parat les polítiques d'ajust" i s'han presentat uns Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2019 que espera que finalment "compten amb suport majoritari". A més, ha destacat que el govern espanyol ha posat en marxa mesures que beneficien els valencians, com ara la pujada del salari mínim.


next