Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat i Criteria Caixa acorden traure 500 vivendes per a lloguer social

València. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat la signatura d’un conveni amb Criteria Caixa el mes de febrer per a posar en lloguer social 500 habitatges.

Puig s’ha pronunciat en aquestos termes en la sessió de control d’aquest dijous, en resposta a una pregunta parlamentària formulada pel síndic de Podem, Antonio Estañ, sobre si considera que el “govern [espanyol] està complint amb els compromisos per a millorar les condicions dels valencians”.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que l’executiu estatal només fa huit mesos que està i que no se li pot exigir el que es demanava a uns altres que portaven més temps, però ha remarcat que el nivell d’exigència ha de ser “màxim”, ja que continuen havent-hi “clarobscurs” perquè “tot no es pot resoldre en huit mesos”.

En qualsevol cas, ha destacat que s’han revertit les “grans retallades, s’han parat les polítiques d’ajust” i s’han presentat uns Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a 2019 que espera que finalment “compten amb suport majoritari”. A més, ha destacat que el govern espanyol ha posat en marxa mesures que beneficien els valencians, com ara la pujada del salari mínim.

Comparteix

Icona de pantalla completa