L'Audiència d'Alacant condemna un home per quatre delictes d'abusos i una agressió sexual

Tres de les víctimes són menors de 16 anys i l'altra en té 17
31 gener 2019 01:00h
Durant la primera sessió del judici, el denunciat va negar els fets però quatre de les set denunciants el van reconéixer. /  EUROPA PRESS

ALACANT. L'Audiència d'Alacant ha condemnat un jove a 10 anys de presó per quatre delictes d'abús sexual i un d'agressió a cinc dones, tres d'elles menors de 16 anys i una altra de 17, comesos entre 2017 i 2018. La sala l'ha absolt de dos delictes més a altres dues xiques per falta de proves.

La sentència de la secció desena de l'Audiència, a la qual ha tingut accés Europa Press, estableix que el condemnat, de 24 anys, haurà d'indemnitzar amb la quantitat total de 6.500 euros les cinc víctimes i no podrà acostar-se a menys de 300 metres de cadascuna d'elles ni comunicar-se durant cinc anys.

Segons la sentència, el jove va abordar i va assetjar les cinc víctimes, tres d'elles menors de 16 anys i una altra també menor, de 17, i va realitzar tocaments a les denunciants. En el cas d'una de les menors, va haver-hi agressió sexual. Durant la primera sessió del judici, el denunciat va negar els fets però quatre de les set denunciants el van reconéixer.


next