Diari La Veu del País Valencià
Acord del PSPV i Renovació per a presentar una moció de censura contra el PP de Dolores
RedactaVeu / Alacant

El portaveu i alcaldable socialista en Dolores, Joaquín Hernández, ha confirmat a Europa Press que el PSPV i el partit independent Renovació Dolores presentaran una moció de censura contra l’actual equip de Govern del PP de la localitat del Baix Segura “per al que resta de legislatura” per la seua “deixadesa absoluta”, malgrat que encara no han acordat quan la presentaran.

Sobre aquest tema, ha remarcat que “està tot fet” i “lligat” a l’espera de decidir quan es presentarà, “no sabem si abans o després de les festes”.

“Ara estem en el repartiment de regidories”, perquè Renovació Dolores “al principi es van mostrar poc inclinats -a entrar en l’equip de Govern-, encara que al final crec que sí que entraran”.

Hernández ha explicat que aquesta moció de censura és conseqüència de l’actitud del PP per “no reconèixer la minoria en la qual es troben” i per “no col•laborar amb l’oposició” fins al punt de “no executar les mocions aprovades en ple pels grups de l’oposició”.

A més, ha criticat “la deixadesa absoluta” del PP que ha portat el Consistori “a la situació en la qual l’han deixat”.

Així, Hernández ha posat com a exemple “projectes com el Centre Multicultural o el Museu de l’Horta” que han acabat en una “total inactivitat” de l’equip de Govern envers “el poble i els ciutadans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa