EUPV exigeix la destitució del gerent de l’Hospital General de València

Pérez Garijo: “La Conselleria de Sanitat ha demostrat que Sergio Blasco va mentir descaradament a un diputat provincial” respecte a la contractació d'empreses d'Augusto Cesar Tauroni
14 abril 2014 01:00h
Imatge de la façana principal del Hospital General de València.

RedactaVeu / València

La diputada d’EUPV, Rosa Pérez Garijo, ha exigit la destitució del gerent de l’Hospital General de València, Sergio Blasco, per haver mentit en relació a la contractació d’empreses del pres Augusto César Tauroni des del seu departament. Pérez Garijo exigeix una “investigació en profunditat sobre la relació entre les empreses de Tauroni i l’Hospital General de València”.

La diputada ha recordat que la formació d’esquerres es va oposar en aquesta mateixa legislatura a la modificació estatutària que permetia delegar directament en Sergio Blasco com a gerent la contractació de fins a 250.000 euros, una prerrogativa que no li atorgaven els anteriors estatuts.

Arran de la resposta parlamentària del conseller Manuel Llombart a la diputada d’EUPV en Les Corts, Marina Albiol, “es confirma que Sergio Blasco va mentir descaradament a un diputat provincial”, ha subratllat Rosa Pérez.
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next