Diari La Veu del País Valencià
EUPV li recorda a Camps que no ha donat ‘ni una sola explicació’ a Les Corts pel ‘cas Nóos’

RedactaVeu / València

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Ignacio Blanco, sobre la declaració hui de Camps pel cas Nóos, ha manifestat que “tantes vegades com Francisco Camps declare en els tribunals pel cas Nóos, des d’Esquerra Unida recordarem que no ha donat ni una sola explicació a les Corts Valencianes, de les quals a més és membre”.

Per a Esquerra Unida és “absolutament indignant” el comportament de l’expresident de la Generalitat Valenciana, “qui va afavorir Iñaki Urdangarín amb milions d’euros de diners públics, i després és incapaç d’assumir la mínima responsabilitat política”.

“Fins a tres vegades s’han votat en les Corts Valencianes sol·licituds presentades per Esquerra Unida perquè Camps comparega i done explicacions a la càmera de la qual és membre, sobre què va fer per a afavorir Iñaki Urdangarín amb els convenis de l’institut Nóos.

“Una vegada i una altra el PP les ha rebutjat sense donar cap argument sòlid en contra, simplement per a protegir el seu expresident i l’expresident de la Generalitat que va arruïnar els valencians per afavorir els seus amics”, ha denunciat Ignacio Blanco.

Cal assenyalar que l’expresident de la Generalitat Francisco Camps respondrà hui, per segona vegada, en qualitat de testimoni, a preguntes relacionades amb els convenis de Nóos signats per la Generalitat i la fundació Turisme València Convention Bureau. El jutge del cas, José Castro, ha tornat a citar a l’expresident perquè declare per escrit a les preguntes de la defensa d’Iñaki Urdangarin i de l’acusació particular, que exerceixen els socialistes de València.

El polític respon en el seu despatx del Consell Jurídic Consultiu (CJC), com la vegada anterior, a les preguntes davant un secretari judicial, en aquesta ocasió d’un jutjat de València.

LOGO

Comparteix

Icona de pantalla completa